Dickies delovna oblačila

E: info@nimbus.si I T: +386.4.234.05.79


Legendarne delovna oblačila že od leta 1922

Delovna oblačila z značilnim Dickies® logotipom nosijo delavci v skoraj vseh industrijskih panogah in najzahtevnejših delovnih okoljih po vsem svetu. Od kmetijstva do naftne industrije in gradbeništva je Dickies® znan po svoji zmoglijvosti, udobju in trpežnosti.

Kvalitete ki so  Dickies® ponesle v svetovno znamko so še posebno prikazane v Dickies® Deluxe Workwear range: jopiči, delovne hlače in jakne, ki ponujajo funkcionalnost in vzdržljivost v klasičnih stilih. Ni presenetljivo da so ti izdelki v  Dickies® liniji med najbolj prodajnimi, in se prodajajo v več 100.000 kosih letno.

Dickies Workwear – Delovna in profesionalna oblačila

Dickies proizvaja široko paleto industrijskih oblačil, ki ustreza zahtevam moderne industrije: domišljena in prilagojena delovna oblačila za različne poklice in dejavnosti.

Dickies oblačila združuje zmogljivost, udobje in primerna cena. Funkcionalna in trajna, so Grafters oblačila postala ena izmed najbolj priljubljenih Dickies linij. Medtem ko linija Eisenhower oblačil ponuja sodobno oblikovanje, ne da bi pri tem ogrozila kvalitete in funkcionalnosti.

Delavci, ki delujejo v najtežjih delovnih pogojih so ugotovili, da jih Dickies oblačila nikdar ne pustijo na cedilu. Kjerkoli in karkoli delate, je Dickies znamka, ki ji lahko zaupate.

Dickies zaščitna obutev

Dickies nudi celovit izbor obutve z zaščitno jekleno kapico ali sestavljenim varnostnim ohišjem. Bistvenega pomena v industriji delovnih oblačil, nudi obutev Dickies varnost, in  zagotavlja zaščito z veljavnimi EU standardi in dodatno zaščito, iz jekla ali kevlarja.

Strokovnjaki za varnost v Dickies proizvajalo obutev po tradicionalni metodi s sodobnimi materiali in modernega izgleda. Ponujajo širok izbor različnih zaščitnih obuval.Poleg zaščitne obutve, Dickies ponuja tudi čevlje brez zaščitne za manj zahtevne dejavnosti.

Dickies varnostna in zaščitna oblačila

Oblačila za zaščito pred posebnimi nevarnostmi (ogenj, kisline, visoke in nizke temperature..), predstavljajo pomemben del obsega oblačil Dickies.

Dickies oblačila, ki zagotavljajo ognjevarnost, visoko vidnost v slabem vremenu izpolnjujejo vse ustrezne uredbe in zahteve, na voljo v različnih stilih (reševalci, gasilci, cestni delavci, železniški delavci…).

Da bi zagotovili tem delavcem varno in prijetno opravljanje zahtevnih delovnih nalog Dickies uporablja najsodobnejše tehnologije pri razvoju in uporabi materialov. Nazoren je to uspeh blagovne znamke materiala Fieldtex pri oblačilih za zaščito pred vremenskimi vplivi. Moderna tkanina, Fieldtex je lahka, vendar močna, odporna na veter in dež, vendar še vedno zračna. Ta omogoča, da telo kljub naporom ostaja suho in prijetno tudi med najbolj napornimi dejavnostmi.

Dickies je vodilna znamka za visoko zmogljiva delovna zaščitna oblačila.