Grafično oblikovanje

E: info@nimbus.si I T: +386.4.234.05.79

Celostno grafično oblikovanje

Nudimo vam celostno grafično oblikovanje, od vaših želj, ideje do končne realizacije. Oblikujemo vam celostne podobe, logotip, vizitke, spletno stran, promocijske izdelke, grafično opremimo prostor, vozila in izdelamo zahtevnejše tiskovine (zgibanke, brošure, knjige, letna poročila, kataloge, itd).

Z vami najprej definiramo vaše želje in cilje, ki jih imate za svoje podjetje ali organizacijo. Na podlagi analize konkurence in raziskave trga skupaj oblikujemo idejno zasnovo, ki jo nato celostno realiziramo. Poleg oblikovanja vam tako nudimo še dodatne storitve, kot so fotografija vaših izdelkov in ponudbe, priprava za tisk in tisk, dodelava, izdelava in aplikacija nalepk, dobava promocijskih izdelkov in poslovnih daril vseh vrst.

Ob rasti vašega podjetja dopolnjujemo in nadgrajujemo vašo promocijo in prepoznavnost. Na področju promocije in grafičnega oblikovanja delujemo že dvajset let, zato vam lahko z izkušnjami, znanjem in inovativnimi pristopi pomagamo neglede na to ali ste že uveljavljeni in potrebujete bolj specifične storitve ali pa ste popolnoma novi na področju promocije vašega podjetja oziroma organizacije.

Oblikovanje posameznih tiskovin po oblikovni predlogi

Več letno sodelovanje z večjimi podjetji kot so IskraTel, Sava, Savatech, Philips, Elektro Gorenjska se odraža v znanju izdelave promocijskih tiskovin po oblikovnih predlogah in variacije le teh. Pripravo s pomočjo oblikovne predloge, ki je velikokrat pripravljena v sklopu celostne grafične podobe, izvedemo hitro in natančno. Hkrati omogočamo večje število korektur in variacij iz ene predloge. Z znanjem oblikovanja celostnih podob pa tudi dopolnimo manjkajoče dele v predlogi.