Spletne strani

E: info@nimbus.si I T: +386.4.234.05.79

Spletne strani so danes skoraj že predpogoj za obstoj podjetja. Spletna komunikacija je postala poglaviten člen pri pridobivanju novih strank. V Nimbusu vam spletno stran lahko oblikujemo na podlagi že obstoječe vizualne identitete oziroma celostne grafične podobe podjetja ali v sklopu prenove oziroma vzpostavitve popolnoma nove vizualne identitete.

Oblikovanje spletne strani poteka v naslednjih fazah:

1. ANALIZA

Pred oblikovanjem vizualnega predloga najprej naredimo analizo vaših uporabnikov oziroma strank (če ta še ni narejena v sklopu celostnega grafičnega oblikovanje) ter analiza vaših storitev in/ali proizvodov.

2. CILJI in IDEJNA ZASNOVA

V skladu z vašimi željami in cilji oblikujemo idejno zasnovo.

3. OBLIKOVANJE

Fazi ciljev in idejne zasnove sledi faza oblikovanja informacijske arhitekture (to je ogrodja in navigacije po spletni strani), nato se osredotočimo na oblikovanje vizualnega predloga, ki ga z vami do potankosti uskladimo.

4. IZVEDBA

Spletno strani izvedemo s pomočjo kakovostnih in ažurnih partnerjev. Zagotovimo izvedbo zelo kompleksnih ter preprostih spletnih strani, ki so kakovostno pripravljene in cenovno ugodne.
Poleg izvedbe spletne strani vam lahko zagotovimo tudi vso potrebno fotografijo izdelkov ali ponudbe (npr.: fotografija na prostem).