Od ideje do izdelka.

KAJ VAM NUDIMO?

Na nas se lahko obrnete za estetsko in praktično grafično opremljanje, iskanje grafičnih rešitev, ter učinkovito grafično promocijo. Abstraktno kreativno zasnovo skrbno vnesemo v medijski prostor in jo kvalitetno realiziramo.

Kakovost zagotavljamo z dolgoletnim delovanjem na področju promocije in s sodelovanjem z mnogimi odličnimi partnerji s področja tiska, promocijskih izdelkov in zakupa medijskega prostora.

Grafično oblikovanje

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Celovito grafično oblikovanje se začne z idejo, ki jo lahko za vas razvijemo in dodelamo, ter realiziramo do končnega izdelka. Realizacija vključuje delo z različnimi vsebinami, predmeti in prostori. Oblikujemo vam lahko logotip, vizitko, ali spletno stran, izdelujemo pa tudi zahtevnejše tiskovine, kot so zgibanke, brošure, knjige, letna poročila in katalogi. Grafično opremimo prostore, promocijske izdelke in vozila.

Tisk in priprava

TISK IN PRIPRAVA

Tisk in potisk izdelkov po vaši želji: od izdelave različnih tiskovin, kot so vizitke, letaki in knjige do večjih transparentov, zastav, stenskih tapet ter različnih napihljivih objektov in šotorov. Potiskamo vam tudi raznolike promocijske izdelke, ki jih lahko izberete iz naše ponudbe.

Avtografika

AVTOGRAFIKA

Grafično opremljanje vozila v promocijske namene pripomore k prepoznavnosti vašega podjetja ali izdelka, saj oglas vozite s seboj kamorkoli greste. Grafike za vaše vozilo izrišemo, oblikujemo in izdelamo. Za polepitev uporabljamo kakovostne folije za izrez ali potisk, pri tiskanih grafikah pa tudi UV zaščitno folijo.

Studijska fotografija

FOTOGRAFIJA

Med drugim ponujamo fotografske storitve v studiu in na terenu s studijsko osvetlitvijo, ki zagotovi kvalitetno fotografijo končnega izdelka. Ta se lahko uporabi v reklamne, industrijske ali dekorativne namene. Ukvarjamo se tudi s fotografiranjem poslovnih prostorov, procesov in osebja – s tal ali zraka.

Promocijski izdelki

PROMOCIJSKI IZDELKI

Poleg številnih storitev imamo na voljo tudi širok nabor promocijskih in POS izdelkov priznanih blagovnih znamk. Izdelke grafično opremimo po vaši želji, ter vam svetujemo pri izbiri najprimernejšega izdelka za promocijo vašega podjetja.